Emma Watson

Tam Versiyon: Emma,Rupert ve Dan arasında geçen konuşma =)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Dan: Sizce Ron ve Hermione nihayet bi araya gelebilecekler mi?. *Rupert ve Emma'ya bakar* İkinize de soruyorum, Bence bunu siz tarif edebilirsiniz *Rupert Emm'ya bakar*
Rupert ve Emma: Şey,tamam...
Rupert: Bence...
Emma: Bence biz bayağı ikna olduk...
Rupert: Bence bu her filmde zekice vurgulandı (Burda bir şeyler diyolar ama anlamıyorum) ama emin değilim, bence son kitabın çıkmasını beklemeliyiz
Emma: Evet...Hayır, Ben kesinlikle bunun olacağını biliyorum. Olmasını umuyorum...
Rupert: Bence yinede...utandırıcı olucak.
Emma: Evet..Ben...Ben düşünmek bile istemiyorum *Dan güler-eheh bence bu çocuk bişeyler biliyo -*
Dan: Bence iyi olucak...Evt iyi olucak, sadece serinkanlı olucaksınız, yapabilir misiniz? Güzel olucak. (açıkçası söyliyim Dan resmen Rupert'la Emma'ya işkence ettiğini biliyo eheh
Rupert: Emin değilim...*Emma'ya bakar Emma güler*
Emma:Hayır,hayır...
Dan: Oh , demek açıkça hayır ?
Rupert: Bence...zor olucak ama
Dan:Bence İyi olucak
Emma: Bence, emin değilim, sadece profesyonel gibi davranmalıyız ve şey gbi olmalı "Evet,biz gerçekten..."
Dan: Binlerce çekim ? (Sırıtarak sorar)
Dikkat şimdii!!
Emma: Evet. Mesela 5 öpücük çekiminden sonra biz ... Bilirsiniz gerginlik ve gariplik gidicek...Umarım!
Rupert: Belki ikimizden biri ölürse...
Emma: *Güler* Ve bunu yapmak zorunda kalmayız! Ah çok korkunç! Beni öpmek yerine ölmeyi mi tercih ediyorsun?!
Dan: ''Seni öpmek yerine ölmeyi tercih ederim'' *anam Dan'ın bu haline bayıldım ben* :Zuhhh
Emma: Çok acımasız!
Rupert: Hayır!...Hayır...Demedim!Böyle bir şey ima etmedim *geveliyo ağzında bişeyler amaaa *
Dan: Şey,duyduğumuz o ama...
Emma; *iğneleyici şekilde* Evet,Sağol Rupes .Kendini takdir et

Ahh ahh bu Dan kesin bişiler biliyo konuşmasından öle anlaşılıyo ahh ahh Rolleyes
çok güzel bir konuşma olmuş bence:Putangaçlarım benim:Ddaniel çok acımasız hakikatenBig Grin

çok güzel paylaşım +rep canısıBig Grin
sağol canim paylaşım içinn
sağol canim güsel paylaşım Big Grin
ayhhh süper bişey hastayım yah bişler var dan*de ama hade hayırlsı bu konuşmanın kaynağı nedir canim?
bu arada sağol +1 rep verdm
--BeRiL-- demiş kisağol canim güsel paylaşım Big Grin
İştee konuşmanın videosu !!

Tıkla !!

Bu arada arkadaşlar önce açtığım konuda da birbirlerinden hoşlandıkları hakkında bir kaç bilgi vardı bu videoda aşk hakkında konuşuyorlar ayaklar filan... Artık bilemicem... =)=)

http://www.missemmawatson.com/emma-ile-r...10029.html
süpersin canım Smile:)sağolSmile
sağol canım yaa..gerçekten mükemmel bir paylaşım olmuş...+ rep..Big Grin
Referans URL