Emma Watson

Tam Versiyon: Türkçe..!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Arkadaşlar bunu neden açtığımı anlamışsınızdır zaten..
Yelda'da böyle bir konu açtı ama çoğunuzun umrunda değil..

"q" harfi yerine "k" harfi var..

1."Whişne" yerine vişne..
2."Saqol" yerine sağol...
3."ok" yerine tamam..
vb...

Bunlara lütfen dikkat edin arkadaşlar..Bir tane harfi bile eksik yazmayın lütfen..

Ve son olarak artık herkezin mesajını düzeltmekten yoruldum..Türkçe'yi düzgün kullanırsanız bizi yormak zorunda kalmazsınız.. Kimilerine bakıyorum "q" harfi kullanıyor..O ne ya..!!

Umarım dediğim herşey dikkate alınır..Saygılarımla
MiKé
Bencede canım uyarın için sağoL..dikkat etmek Lazım..Sonuçta bu bizim diLimiz...
~[!n~ demiş kiBencede canım uyarın için sağoL..dikkat etmek Lazım..Sonuçta bu bizim diLimiz...

Evet çok haklısın. Bende arada sırada cozutuyorum ama bundan sonra olmayacak emin ol... Hep birlikte Türkçe'mize güzel dilimize sahip çıkalım !
~[!n~ demiş kiBencede canım uyarın için sağoL..dikkat etmek Lazım..Sonuçta bu bizim diLimiz...

Sweet Emma demiş ki

Evet çok haklısın. Bende arada sırada cozutuyorum ama bundan sonra olmayacak emin ol... Hep birlikte Türkçe'mize güzel dilimize sahip çıkalım !
Bence de rahatsız oluyorum bazen,lütfen daha dikkatli olalım...
evet lütfen dikkatli olalım ama Yelda zaten böyle bir konu açmıştı ama neyse..Sağol
Evet açmıştı..Ama kimse dikkate almıyor..Ben tekrardan hatırlatayım dedim Wink
ttm tatlım
Elif=) demiş ki

Sweet Emma demiş ki

çoğu zaman bende kullanıyorum ama artık kullanmak yok...Big GrinBig GrinBig Grin
Ben arasıra Burhanca kaçırmış oLabiLirim Big Grin...ama bir Burhan Altintop Kolay yetişmiyi Big GrinBig Grin
Sayfa: 1 2 3
Referans URL