arkadaşLar asLında missemmawatson dergisinin yapımcıLarı hep emekLi oLup gitti ama bu dergi bence gerçektende süperr ötesi oLuyodu bence.. ya açıkçası onu bare biz devam ettirsek (biz derken isteyenLer
) nasıL oLur size??.. çünkü böyLe güzeL bi dergi bitmesin bence..
**yorumLarınızı bekLiyorumm**
katiliyorum ezgicim

Evet bence de harika olur hatta çok istiyorum ben de görev yapabilirim
EmmA=Cık) demiş kiEvet bence de harika olur hatta çok istiyorum ben de görev yapabilirim
vaLLa bende yaparım
.. yeterki yeniden açıLsın.. 
Evettt aynen

Tamam o zaman isteyenler arasında bir grup oluşturup görev paylaşımı yapılsın.Her hafta bir kişide çalışmalar toplansın ve o kişi konuyu açsın.
harika bi fikir!!bende yardım edebilirim=)...
Tamam şimdi aranızda bir başkan seçin bu işe herkes o kişinin msnini alsın yaptıklarınızı zamanı geldiğinde msnden atın başkana oda hepsini toparlasın ve dergi konusunu açsın.
yaaa aslında serbay derginin yenisi hazırlamıştı sürpriz yapcaktı ama emekli olmuş kendisi ve sitedeyede girmiyo...:S:S:S
[nazlı demiş ki]
Tamam şimdi aranızda bir başkan seçin bu işe herkes o kişinin msnini alsın yaptıklarınızı zamanı geldiğinde msnden atın başkana oda hepsini toparlasın ve dergi konusunu açsın.
vaLLa bende herkesin msn^si var.. ama en çok siteye kim girip, yeniLikLerden en çok kim haberdar oLuyosa başkan o oLsun bence..