Emma Watson

Tam Versiyon: emma o rollü istemedi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Children of Men filminden bir teklif gelmis ama emma röllü istememis cünkü okullu aksatmak istemiyormus hatta o film oscar ödüllü alabilirdi hemde basrol teklifi gelmis diye duydum ben konu hakkinda fazla detaylar bulamadim gercek oldugundan 100% emin degilim konunun ingilizcesi :NEWS
While reading the 'Weekend' suppliment of the Hearld Sun this morning, I came across this quite interesting snippet.

CHILDREN OF MEN (MA)
Two's Company, threes a miricle,
Britain, 114 min

In the year 2027, there is only one pregnant women on the face of the planet, and the lowly officce-worker Clive Owen has the job of securing her safety until she gives birth. An unconventional and somewhat unsettling future-shock thriller that takes more than a few pointed potshots at the world of today. Co-stars Juilanne Moore, Michael Caine.

Wouldn't happen at Hogwarts: The role of the knocked-up young hero was originally offered to Emma Watson, who plays Hermione in the Harry Potter films

ingilizce bilmediigm icin belki birisi cöze bilir Smile
hmm sağol ama bnmde ingilizcem iyi değil Big Grin
İngilizcem iyi ama bunu çevireceğimi sanmıyorum. Ama bir siteye yazdım ve Türkçe^ye çevrildi. Neyse Harry Potter çömlekçi olarak geçiyor..

Filminden bir teklif gelmis ama emma röllü istememis cünkü okullu aksatmak istemiyormus hatta onun, Oskar ödüllü alabilirdi hemde basrol teklifi gelmis diye duydum dağ konu hakkinda fazla detaylar bulamadim gercek oldugundan 100% emin degilim konunun ingilizcesi: haberlere film çektiği adamların çocukları, bu sabah Hearld güneşinin 'Hafta sonu' sağlamasını okumak olurken, ben, bu tamamen ilginç parçaya rastladım.
Adamların çocukları, (Anne) ikinin şirketidir, üçler, bir miricledir, yıl 2027'de 114 min olan Britanya, gezegenin yüzünde sadece bir hamile kadın vardır, ve düşük dereceli officce-işçi Clive Owen'in, onun emniyetini emniyete almanın işi var, o, doğumu verinceye kadar. Bir geleneksel olmayan, ve bugünün dünyasında birkaç sivri uçlu rasgele atıştan daha çok alan gelecek-şok heyecanlı hikayesini biraz rahatsız etmek. Yıldızlar Juilanne Moore, Michael Caine.
Hogwarts'ta olmayacaktı: Vurulan yukarıya genç kahramanın rolü, Hermione'yi oynayan Emma Watson'a başlangıçta teklif edilendi, içeride, çömlekçi filmlerini sürekli rahatsız eder.

Bu şekildeymiş..
paylaşım için sağol canim
TÜRK ROCKÇI demiş kipaylaşım için sağol kanka
sağol canim Big Grin
Referans URL