12-08-2007, 09:57 PM
Snape (in a shampoo ad): L'oreal, because you're worth it. "
Snape (bir şampuan reklamında):L'oreal, çünkü siz buna değersiniz
"Ron listening to Hilary Duff.
Hermione walks in "Oh Ron turn this stuff off. This is so much betta"
Puts in her own cd.
"Hermione! I didn't know that u liked 50 Cent and Kanye West!!"
Ron Hilary Duff ı dinliyorken Hermione içeri girerer " oh Ron şunları kapat ,bu çok daha iyi"
kendini cd sini çalmaya başlar
"Hermione 50 cent ve Kanye West i sevdiğini bilmiyordum"
Voldemort: (looks in mirror) Hey where the hell is my nose?
Voldemort:(aynaya bakar) Hey burnum hangi cehennemde?
Harry Potter: hi mom, hi dad, how was your day?
Harry potter: Slm anne, slm baba, gününüz nasıldı?
yavrum ya=[
Voldemort: Its as easy as killing a baby
Voldemort:bir bebeği öldürmek kadar kolay
"You know what? Today I'm going to be nice, especially to Harry Potter! I love that kid, and his little scar....Heh heh." Malfoy
" Biliyor musun, bugün iyi olacağım Harry Potter a karşı! O çocuğu severim ve onun küçük yara izini ...Heh Heh"-Malfoy
Vernon: - jumps up and down - Arthur Weasley's coming to visit! Oh I just LOVE wizards!
Vernon: aşağı yukarı zıplayarak [ aşağı zımplanır mı ki, zıplanılır zıplanılır=) ]Arthur Weasley ziyarete geliyor, Ben büyücüleri severim !!!
Harry: Hey, Ron.
Ron: What, Harry?
Harry: Did you ever notice that Dumbledore looks completely different than he did our first and second years?
Harry:Hiç farkettin mi Dumbledore 1. ve 2. yılımızdaki halinden çok daha farklı görünüyor?
Snape (bir şampuan reklamında):L'oreal, çünkü siz buna değersiniz
"Ron listening to Hilary Duff.
Hermione walks in "Oh Ron turn this stuff off. This is so much betta"
Puts in her own cd.
"Hermione! I didn't know that u liked 50 Cent and Kanye West!!"
Ron Hilary Duff ı dinliyorken Hermione içeri girerer " oh Ron şunları kapat ,bu çok daha iyi"
kendini cd sini çalmaya başlar
"Hermione 50 cent ve Kanye West i sevdiğini bilmiyordum"
Voldemort: (looks in mirror) Hey where the hell is my nose?
Voldemort:(aynaya bakar) Hey burnum hangi cehennemde?
Harry Potter: hi mom, hi dad, how was your day?
Harry potter: Slm anne, slm baba, gününüz nasıldı?
yavrum ya=[
Voldemort: Its as easy as killing a baby
Voldemort:bir bebeği öldürmek kadar kolay
"You know what? Today I'm going to be nice, especially to Harry Potter! I love that kid, and his little scar....Heh heh." Malfoy
" Biliyor musun, bugün iyi olacağım Harry Potter a karşı! O çocuğu severim ve onun küçük yara izini ...Heh Heh"-Malfoy
Vernon: - jumps up and down - Arthur Weasley's coming to visit! Oh I just LOVE wizards!
Vernon: aşağı yukarı zıplayarak [ aşağı zımplanır mı ki, zıplanılır zıplanılır=) ]Arthur Weasley ziyarete geliyor, Ben büyücüleri severim !!!
Harry: Hey, Ron.
Ron: What, Harry?
Harry: Did you ever notice that Dumbledore looks completely different than he did our first and second years?
Harry:Hiç farkettin mi Dumbledore 1. ve 2. yılımızdaki halinden çok daha farklı görünüyor?