Emma Watson

Tam Versiyon: Admin,s.mod,mod ve mod adayı ve ÖzeL üye nedir?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Admin..
Adminler sitenin kurucularıdır.Sitede her yere müdahale edebilirler.Üye banlamayıda sadece adminler yapabilir..Mod adayı ve üst rütbeleri onlar belirlerler ve görevleri almakta onların elindedir.(Sitemizdeki adminler..unnnamed,ogtr,DJ TUNC)

S.modlar..
S.modların görev sınırı yoktur.Yani hemen her kategoriye müdahale edebilirler.Kullanıcıların IP adreslerine bakıp aynı kullanıcıları tespit edebilirler.Banlama ve görev verme yetkileri yoktur.(sitemizdeki s.modlar emmam_bgm ,Miké

Modlar..
Modlar istekleri ve adminlerin verdiği karar sonucunda kendilerine kategori seçerler (görev yerleri sınırlıdır).Ve sadece bu kategorilerden sorumludurlar.Banlama ve görev verme yetkileri yoktur.

Mod adayları..(tokiohotelchi,Emma Harry,çiçek_watson)
Bu arkadaşlar normal üyeler gibidir.Tek farkları mod olmak için bir deneme sürecinde olduklarıdır.Görev verme, banlama ve konulara müdahale etme yetkileri yoktur..

Özel üye...(kakao)
OnLar normaL üyeLer gibidir..Hiç bir yetkiLeri yoktur.Sadece özle gifleri vardır.... ve mod odasini görebilirler sanirsam

alintidir... forumda varsa cok özür dilerim aradim ama bulamadim
Canım özel üyeler fazla rep verebiliyor birde sanırsam mod odasını görebiliyorlar Big Grin
teşekkürler,çok yardımcı oldunuz (:
eed bencede ah eske bende mos olsam
sağol kanka keşke emma_aşığı olsam amaaa çook varr
ahh bende keşke mod olabilsemmm keşkeeee....
Ah ah keşke co-admin falan olsam
ah bnde co -admin olabilsem ...SmileSmileSmileSmile:
arkadaşlar eminim hrkes çalıştıktan sonra herşeyi başarırlar ..Smile
bende o zmn keske ben mod olsam diyim herkez öle bisi istior Big Grin ama öle demekle olmaz calismaiz lzm Wink
Bende mod. olmak isterim demek yanlış olur, mod olmak rep ve mesaj sayısına bağlı değildir, isterse 50 mesaj yazsın 5 tane repi olsun siteye mod lardan daha iyi bakabiliyorsa o kişi mod yapılır, gerektiği zaman neye uygun görülüyorsan, ne kadar başarılı ve faydalıysan, neler yapabildiysen site için, nerelerde ne yağtığını biliyorsan o zaman siteye admin ve mod. olarak alınırsın yada s.mod., hadi herkese hayırlı uğurlu olsun inş. herkes birgün iyi bir mod olur yada admin, ben kendimi söylemiyorum, mod.olmak için birşeyler yapmak gerekir, ben eğer bişyler yapabiliyorsam ne mutlu bana, ama tabi site kurucularına kalmışbir durum bu kimi ne yapar nereye yükseltir bilmiyorum !!!
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL