Emma Watson

Tam Versiyon: SürekLi yazı yazan kişiLere teşekkür yeri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Arkadaşlar sürekli yazı yazan arkilerimize borçlamıyalım die....Big Grinböyle bir yer açtım burdan o kişilere hediye verelim...SmileSmile
sen çok paylaşımcısın benim sana hediyem +rep olsun mesela Big Grin
hermione demiş kisen çok paylaşımcısın benim sana hediyem +rep olsun mesela Big Grin

Big Grin
bnde burdaki tm kankalarıma sana,hermione,emma_Birtanesi,OROnt3z,Cemre_Watson,DaNiElKaRdOş,
Çiçek_watson,emma_barış,tarık_kübra,küp şeker,Hermi-One=),emma ve aşkısı,emmam_49 herkesee çooo.......kkkk teşekkürlerrr
emmam_bgm danielkardosa emma_barisa küp sekere hermioneye hermi-one=) ye ve daha cokkkkk var ama özelikle bunlara tsk edriorum ve 0R0ntezi unutmusum
evet bnde emma_ew i unutmuşum sory kanka sende çookk gzl paylşımlarda bulundun siteyeSmile
Çok sağol ArkadaşLar..Smile
bütün kankalarıma ve Hermione,Hermi-One=) ye ve daha çok var ama yaz yaz bitmez valla yani sitede en çok yazan kimler varsa onlara teşekkürlerrr
Benim bütün kankalarım süper sitede harika paylaşım yapıp harika mesaj yazıyorlar neyse KONUYU SABİTLİYORUM !!
bn bütün kankalarıma yani
*emma_bgm
*çiçek_watson
*cemre_watson
*emma_49
*0R0nt3z
*EMMA HARRY
*emma_ew
*HERMİ_ONE=)
*emma_aşkısı
*emma_barış
hepsine tşk ediyorumm bana +rep verenlereeedeeeeeee çoooooook tşk ediyorumm hem bnle kanka olmak istiyen varsa seve seve olurumm
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL