Emma Watson

Tam Versiyon: Miss Emma Watson Dergisi (07.04.2008-14.04.2008)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
Arkadaşlar ben bu konuda haftalık olarak sitemizde ki haberleri üyelerin neler yaptığını komik bir şekilde her hafta konu açarak yazacağım ... Bana bu konuda yardım etmek isteyen öm atsın ...Smile Ayrıca her hafta kapak hazırlıycam ek olarak ...
07.04.2008-14.04.2008
[Resim: emmamzb8.png]
Üyelerden Haberler.....
---Emma ve Aşkısı neden sitemize giremiyor ? Acabaaaa....?

-----Emma_ew mod olamadağından yakınıyor, neden ben moderatör olamıyorum diye günlerce ağlıyor ......

----hermione Neden eskisi kadar Girmiyor?
çünki yeni site yapıyor ve çok çalışıyor..Bu yüzden sitemizde eskisi kadar online olamıyor.....

-----Küp Şeker Eski formunda değil neden acaba bu olayın arkasında ne gizli dergimiz bulamadı açıklama yaparsa seviniriz....

-----Cemre_watson msj sayısını çoğaltarak dergimizin üyesi seçildi ...

------Hermi-One=) imzasında sagopa kajmeri koydu ...Neden acaba ? Dergimiz bulamadı .. açıklama yapmasını diliyoruz ....

-----emmam_bgm yeni yaptığı imzalar sayesinde replerini çoğalttı acaba mutlukluk duyuyormu ?

--unnnamed abimiz forum oyunlarını açarak bizleri çok mutlu etti .Dergimiz olarak ona teşekkür ediyoruz...

----En iyi imza yarışmasında 0R0nt3z 1. liğe devam ediyor ... Bu hafta sonunda 1. liğini koruyabilicekmi?

----- emma_birtanesi güzel konular açarak msj sayılarıını çoğaltıyor...

----- çiçek_watson imzasındaki yazıyla kanka arayışlarını bitirmediği gözlemleniyor...

------DaNiElKaRdOş arkadaşımız fıkralar bölümüne okadar çok konu açarak fıkralar bölümün doldurdu ...ve diğer bölümlerinede böyle knoular açmasını diliyoruz .....

------- emma_birtanesi sitede online süresini artırıyor.. msj sayılıarında artıtıyor... Böyle gitmesini diliyoruz....

Sitemizden Haberler
-----Forum Oyunları Bölümlerimiz Açıldı......

-----Sitemizde gereksiz konular çöpe atılıyor lütfen dikkatlı konu açın ..

-----Emma watson Doğum GÜnü Yaklaştığı için sitemizde bayram var ...
Dergimiz Olarak onun Doğum günün kutluyoruzzz ...

Haftanın Öğrencisi Cemre_watson olmuştur.

......Gelecek Sayımızda Neler var? ....
--- Üye msjları bölümü açılacak ....
----Sitemizde çok gizli bir sır orataya çıkacak ......
----Emma watson Doğum Gününü Nasıl Kutluyor?

Arkadaşlar hepsin kendi ellerimle yazdım inşşalla bğeenirsiniz.... Smile
Yardımlarınız bekliyorum ...Smile
------- emma_birtanesi sitede online süresini artırıyor.. msj sayılıarında artıtıyor... Böyle gitmesini diliyoruz..
evet
ya ben olmak istiyorum hemen öm atıyorum
hehe sağol knkaa
------DaNiElKaRdOş arkadaşımız fıkralar bölümüne okadar çok konu açarak fıkralar bölümün doldurdu ...ve diğer bölümlerinede böyle knoular açmasını diliyoruz .....(hakılısın)
çokkkk gzl olmuşşş sağol knkaaaSmileSmile:)bayıldım!
----- çiçek_watson imzasındaki yazıyla kanka arayışlarını bitirmediği gözlemleniyor...
evet hala kanka arıyorum duyrulurrSmile
knkaa +rep veriyorumm sprrr her sayıda + repp ihtiyacın yok ama hakediyosunn
----emmam_bgm yeni yaptığı imzalar sayesinde replerini çoğalttı acaba mutlukluk duyuyormu ?

Hmdee çokkkkkkkkkkk sağol barışcım çok gzl bi konu bayldım!çok sprSmile
beni aldığın için sağol kankacımSmile
evt aynen onu söyleyecektm bni de aldığın için çok sağol kankacımSmile
ben de yardım etmek istiorummBig GrinBig Grin
Sayfa: 1 2 3
Referans URL