Emma Watson

Tam Versiyon: Miss Emma Watson Dergisi (15.04.2008-22.04.2008)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Arkadaşlar 2. dergimiz karşınzda..
DERGİMİZİN KAPAĞI
[Resim: missemmawatsondergisikapu6.jpg]

Üyelerden Haberler
-----Küp şeker yazılıarı bitmiş ve sitemize giriyor çok sevindik .... İmzasında che koymuş neden acaba? avatarıda çok güzel ...
-----Cemre_watson çok çalışıyor ama daha da çalışması lazım ki mod ollsun ...ama biz Cemre_wastondan eminiz mod olucak
-------Hermi-One=) her gün sitemizde onu bu yönünden dolayı tebrik ediyoruz....

------emmam_bgm bu aralar çok çalışyor ve hakkeddiklerini alıyorBirde forum oyunları bölümüne o kadar çok konu açmışki sağım solum önüm arkam heryerimde emmam_bgm konularını görüyorum
UNNAMED abimiz 2 tane daha site açmış.Böyle giderse internette unnamed abimizin adı heryerde duyulucak .
------0R0nt3z dergi konusunda baya uğraşıyor ve hergün siteye giriyor..Smile
-------DaNiElKaRdOş arkadaşımız yine süper paylaşımlarla karşımızDA... devamını beklyiyoruz...
--------Emma_ew arkadaşımız online süresiin bvaya bir attırmış mesaj saysııda artıyor devamını bekliyoruz
-----emma_birtanesi imzaaıı çok değiştiriyor hangisinde karar kıldı bilmiyoruz ama hepsi süper imzalar olduğu kesinSmile
------çiçek_watson imözasındaki kanka arayışlarıyla nereye kadar igidcek bilmiyorum ama bütün siteyle kanka olucağa benziyor...
-----emmam_49 sitemizde bu aralar hep knou eklyior..
-------emma ve aşksı formunda değil formuna çıkmasını istiyoruz...
-----emma_hayranı avril imzalı imzası ile herkesi imzasına hayran bırakıyor ...
---------*emma*ceren* sitemize yeni üye oldu ve çok başarılı ..Ayrıca imzası da ayrı bir fakrlılık katıyor..

----renqli arkadaşımzı sitemize yeni üye oldu, imzasını değiştirdi .Kalıcı olmasını dilyioruz..
Sitemizden Haberler
Sitemiz günden güne ilerliyor..
Açtığınız konular çok güzeller devamını bekliyoruz..
Adminimiz 2 tane daha kardeş site açtı Konuları şunlar
Ece Erken ve Evrim Akın .Bizleri çok mutlu etti.

Haftanın öğrencisi
emma_birtanesi seçildiii

Dergimize Yorumlar...(üye mesajları)
Küp şeker arkadaşımız:
"gsl bi fikir iii olmuş yhanii.."
dedi .Bizde ona yorumundan dolayı çok teşeşkür ediyoruz..
Dergiden Sorumuz
Bu hafta yeni biruygulama çıkartıromu sizler yorumlayın gerisini ...
Bu hafta sitemize 2 kişi küstü bunlar kim olabilir cevabı haftaya ....

Bu haftaki siteden komik link...
Süper Komik

Emma'dan Resimler
[Resim: 86438146yi5.jpg]
[Resim: 98230027yn7.jpg]
[Resim: 35952442au7.jpg]
[Resim: 92629336sr7.jpg]
[Resim: 37480787at7.jpg]
[Resim: 40310487mz3.jpg]
[Resim: 81458797cm7.jpg]

Not...Arkadaşlar dergimize yorumlar için bana yorumunuz öm ile atabilrisinz bana yardım ettiği için 0R0nt3z e çok fazla teşeşkür ederim inş. beğenirsiniz..
Bir dahaki sayımız bekleyin...
Arkadaşlar bu dergiyi şimdi hızlı yaptık onun için k.baqmayın yetiştiremedik 3. sayımızda gerçekten süper olucak emin olun Wink Smile
tek kelimeyle müttiş olmuşşş başka dicek bişi bulamıyorummm.
çok teşekkür ederiZ Smile
bncede spr olmuşşş barışcııımm...Big Grin:Dee yanii barış yaparda gsl olmaz mı???
saolunn çok gzl olmuşşş
Haftanın öğrencisi
emma_birtanesi seçildiii

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy​yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
haftanın öğrrencisi seçilmişimmmmmmmmmmmmmmmSmile
çok mutlu oldumBig Grin
arkadaşalr sırf bn yapmadım 0R0nt3z arkadşaımız çok yardım etti bundan sonra onunla beraber yapıcaz..Smile
bende yardım edebildiğim kadar ederim. Yaf bi konuda darıldım ama Hermi-One=) giriyorda benim hiç siteden çıkmadığım günler göze alınmamış çok üzüldüm. İki gün site açılmadı diye papucumuz dama Big Grin emma_birtanesi'nin üstteki imzasını beğenenlere teşekkür ederim Big Grin
çok süper olmuş barış ve orontezzBig Grin gerçekten elinize sağlıkWink
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL