09-26-2007, 05:02 AM
Harry Potter Zümrüdüanka Yoldaşlığı kimler gitti nasıldı gzlm miydi bn gittim gzl di hemdee çokkk daniell çok yakısıklıdı emma çok gzldi herzamanki gibi ama harry ve sevdiği kız cedric ği hatırladı ama kız ona hak verdi onun suçu olmadına lrd voldemordun yaptına sonra lord harrynin rüyalarını kontrol etmeye basladııı ve karanlık sanatlar öğretmeni ona nasıl koruncanı anlattı ve harryde bir kere onun üstünde denedi (çünkü canı çok yanodu her düsüncesine girinde) ve babası akıllı olduğu için profösörle dalga geçmesini gördü ve güldüüü en sonunda kehanetini buldu ve lord onun pesine kaçtı azkabandan kaçanlar lordiçin calıstı luna hermoni harry ron ronun kız kardesi ve nevil onlarla savastı ama dombuldor yoktu yakalnmamak için kaçmıştı bi kurali çinedi için neyse hepsi onlardan kaçıp bi yere düstüler ve harry ortada kaltı çünkü arkadaslarının hayatı tehlikedeydii aftiz babası geldi dırıgınun basıyla savasırken öldü
ve diğer babasının arkadası olan onu zorlan sakinlestirdi ve arkadaslarıyla kaçtı harry lord onları buldu ve harrynin bedenini ele geçirdi ama dambuldor zamanında gelip harryle konuşarak onuyenmesini sağladı lord dambuldordan korktuğu için onunla savasmak istemedi oma savastı dambuldor experiyamus büyüsünü lordda meşhur abra kadabra lanetini yaptı ama işe yaramadı dambuldor onu yendi ve lord kaçtıı harry hala şoktaydı hermonie ve diğerleri onu sakinleştirdi ve harry iğleştiii ve gerisini hatırlamıorumm
atladım yerler var oralarını hatırlamıommm hatırlıyan varsa düzelte bilir
ve diğer babasının arkadası olan onu zorlan sakinlestirdi ve arkadaslarıyla kaçtı harry lord onları buldu ve harrynin bedenini ele geçirdi ama dambuldor zamanında gelip harryle konuşarak onuyenmesini sağladı lord dambuldordan korktuğu için onunla savasmak istemedi oma savastı dambuldor experiyamus büyüsünü lordda meşhur abra kadabra lanetini yaptı ama işe yaramadı dambuldor onu yendi ve lord kaçtıı harry hala şoktaydı hermonie ve diğerleri onu sakinleştirdi ve harry iğleştiii ve gerisini hatırlamıorummatladım yerler var oralarını hatırlamıommm hatırlıyan varsa düzelte bilir