Emma Watson

Tam Versiyon: sonm kitap yorumularını kimler yapmış ?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Son Kitap
Hepimizin merakla çıkmasını beklediği ve de maalesef internete sızan Harry Potter and the Deathly Hallows hakkında Harry Potter oyuncuları ve de bazı oyuncular 7. kitapta ne olacağı konusunda görüşlerini bildirdiler.Oyuncuların kısa olarak görüşlerini okumak istiyorsanız, sizi haberin devamına alalım...

Jonah Hill (Superbad) : Onu okuyacağım .O ölecek.Önce bir seks suçlusu olacak ve hapiste öldürülecek. (Nasıl bir yorumsa artık!)

Rupert Grint (Ron Weasley):Gerçekten kitapta neler olacağını, kimin yaşayıp, kimin öleceğini çok merak ediyorum; fakat çevremden Harry'nin öleceğini söylüyorlar.

Daniel Radcliffe(Harry Potter): Gerçekten mi? Harry'nin ölüp ölmeyeceği konusunda konuşuluyorum ve onlar iddialar da bulunuyorlar.Bu çok zevkli.Çok da rahatsızlık verici.(Gülüyor) Ölü bir karakter istemiyorum; ama bilmiyorum. Çünkü bu romanı ben yazmıyorum.Nasıl biteceğini hayal edemiyorum.Harry hakkında yapılan kehaneti göz önüne alırsak bunlardan Voldemort ve ya Harry'den biri gidecek.( Büyük bir saptama!)

Keke Palmer ("Akeelah and the Bee") : Stephen King, eğer JK ana karakterlerden birini öldürürse herkesin çıldıracağını söylemişti.Bu yüzden ana karakterlerden biri ölmeli; ama bu ana ana karakter olmasın.(Harry'den bahsediyorWink

Emma Watson(Hermione Granger):Dua ediyorum ki Hermione bunu yapsın. Nedenini bilmiyorum; ama Hermione bunu yapacak.(Neyi yapacak, söyle de biz de bilelim!)

Rupert Grint :Ron ölebilir.Bir ölüm sahnesi çekmek istiyorum.Eğer muhteşem bir savaş varsa, bu ölüm sahnesini çekmek muhteşem olurdu.O ölürse dünyayı korumak için ölür.

Palmer:Kötülük kazanamayacak, çünkü kötülük kazanırsa, herkes sadece kötü hissedecek.Ama Harry ölürse , ölmeden önce Lord Voldemort'u öldürmeli, bunun gibi şeyler olursa, bıçaklamak gibi şeyler olur, önce Lord Voldemort bıçaklanır ve sonra ölür. Bu çok sakince olurdu.

Radcliffe:Benim teorilerimden biri de Snape trajik bir kahraman olarak geri dönecek.Ve bence bu çok güzel bir fikir.Bence JK, rotayı belirleyecek, ama Snape'i kötü de yapabiir. Bunu kitapta göreceğiz.

Grint: Snape kötü.Ben onun kötü olduğunu söylemek istiyorum.Snape kötüyse bunu yapmak hassaslık olur.

Watson: Bence Snape iyi.Bence Snape Dumbledore'u Voldemort'un güvenini kazanmak için öldürmeliydi ve ilk olarak bu açığa çıkmalı.

Alan Rickman(Snape):Bir yere gitmiyorum. Hayır.(Çok aydınlatmış bizi.)

Imelda Staunton(Profösör Umbridge ): Umbridge, 6. kitapta göründü bu yüzden 7'de geri dönmeli, ama siz onu geri dönmesini gerçekten istemiyorsunuz, değil mi? Belki onu koridorlarda koşarken göreceğiz.

Amanda Bynes ("Hairspray''): Bence JK ,devam edebileceği bir son yazdı.Bu nasıl olur? Mesela Harry 30'lu yaşlarında. Ne dediğimi anlıyorsunuz değil mi? Evlilik hayatı gibi.

Bonnie Wright(Ginny Weasley): 6.nın sonunda Harry ve ben Voldemort yüzünden birlikte olamadık, çünkü o arayış içinde.Bunu görmek gerçekten de zevkli olacak.

Grint:Ron ve Hermione'nin beraber olması iyi bir öneri. Herkes onların arasında 7. kitapta bir şeyler olacağını söylüyor.Bu benim için sürpriz olmaz.Bence bu muhteşem olur.

Watson: Bence Ron ve Hermione kitabın sonunda beraber olacaklar.Onlar çok iyi bir çift olacaklar.Ve Hermione'yi bir şeyleri protesto ederken görmek ya da ev cinleri için bir şeyler yaptığını görmek istiyorum.Ve Neville'in 'Bitkibilim' öğretmesini görmeyi çok istiyorum.Ve de Draco'nun kendi kendine bedelini ödemesini. Bence bunlar muhteşem olurdu.

Radcliffe: Ne düşünüyorsun?JK Rowling dünyada her hikayesinii hayli sıkı tutar.Bundan dolayı benim tek tahminim ulaştığı bir şeyle başka hiçkimseye önceden bildirmeyeceğidir.

Micheal Kera(''Superbad''): Harry zatürreye yakalanır.Ve ondan sonra sen iyi olacak diye düşünürsün. Bir hafta içinde dinlenirse düzelir dersin. Fakat o ondan sonra ölür.

James Marsden: : Bence onlar siyah bölmeyi kesecekler gibi...Ve herkes The Sopranos dakilerin taklidini yapacak.

Hepsi de biribirinden ilginç yorumlar.Doğruluklarını 21 Temmuz'da göreceğiz.Bizimle kalın.(flitch carthus granger ve hande_hp)
tam ben koycaktım bu konuyu..sağol barışş süper Smile
Paylaşım için sağol kankaSmileWink...
saQOL CNMS
güsel paylaşım sağol .....
teşekkürler barış Big Grin
sağol Barış
sağol barışşş
küp şeker demiş kigüsel paylaşım sağol .....
teşekkürler güsell paylaşım
Sayfa: 1 2
Referans URL