Arkadaşlar bugünlerde birkaç kişi verdiği repleri siliyor .Lütfen silicekseniz vermeyin şuan kim olduğunu yada kim oldukların bilmiyorum ama yakın zamanda çıkar ortaya.Yanlışz da anlamayın rep sayısı azaldığı için yapıyorum diye sadece sileceğinz replere ihtiyacım yok !!!!
bunları sana mı yapmışlar Barış!
Evet bana yaptılar .Daha 1 saat önce 1067 repim varken 1064 e düşüyor .Önceden 5 kez oldu bu olay ..!!!!!! sinirim bozuldu artık.Madem siliceksiniz vermeyin :/
ben verdim sana 2 tane
ama gerçekten ya benim başıma gelseydi bende çok üzülürdüm.arkadaşalr madem repleri geri alcaktınız neden verdiiniz ki yaaa:(gerçekten üzüldüm kankacım
Teşekkürler nazlı ama replerim azaldığı için değil yaptığı gerçekten yüssüzlük kim yapıyorsa ? söylesin o kişi kim ise !!!!!!
Yaa takma kafana bu kadar o kişinin yaptığı yanlış ama ne yapalım şimdi sanki silen kişi ben sildim diyecek demiyecekki nasıl olsa...
ya Bencede Nazlı haklı
ama gerçekten hiç hoş bi durum değil..
valla kanka ben yapmadım zaten yapmam öle şey salakmıyım ben ya hem vercem sonra alcam ne alakaaa
cok yanlis bisey ama o kisi göstermez kendini bnde degildim Vallah yemin ederim
bencede göstermez kendini o kişi ama bende değilim kankacım kimsenin ama kimsenin replerini silmedim