|
SeliM GülgöreN paylaşım köşem^^ - Yazdırılabilir Sürüm +- Emma Watson - Harry Potter Turkey Fan (http://www.missemmawatson.com) +-- Forum: Her Telden (/forumdisplay.php?fid=38) +--- Forum: Serbest Kürsü (/forumdisplay.php?fid=37) +---- Forum: Paylaşım Köşem (/forumdisplay.php?fid=56) +---- Konu: SeliM GülgöreN paylaşım köşem^^ (/showthread.php?tid=9914) |
SeliM GülgöreN paylaşım köşem^^ - küp şeker - 08-03-2008 01:36 AM SeliM bnimdir ![]() selim gülgören *Doğum tarihi: 20/11/1985 *Doğum yeri: İstanbul *Oynadığı Diziler -Baba Ocağı==>Murat -Selena==>Ceyhun -Baba ocağı==>Murat Burak özçivit *Doğum Tarihi : 23 Aralık 1984 *Doğum Yeri : İstanbul, *Burak Özçivit | 2005 BEST MODEL OF WORLD 2.si *Dizi ve Filmleri -Eksi 18 -Zoraki Koca -Baba ocağı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - Elif=) - 08-03-2008 01:52 AM sağol canim
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-03-2008 02:05 AM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-03-2008 02:10 AM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() +
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-03-2008 02:43 AM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - neSs.Quik - 08-03-2008 02:47 AM canım süperler sağol
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - Elif=) - 08-03-2008 02:47 AM sağol süper resimler
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - KaRdElEn - 08-03-2008 03:05 AM süpersin özge süper
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-03-2008 03:40 AM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-04-2008 12:49 AM alıntıdır...! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-04-2008 12:52 AM + +![]() + + +![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-04-2008 12:57 AM alıntıdır..!! + + +![]() + + +![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - Jennys. - 08-04-2008 01:01 AM SağoL Kankacım Süperler Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-04-2008 01:17 AM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-04-2008 01:49 AM birasdan eklicem resimlerin kıymetini bilin=)çnkü faceb...tan aldım=) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-04-2008 01:57 AM ![]() ![]() ![]() ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-04-2008 02:03 AM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-04-2008 02:12 AM ![]() ![]() yıkıldığım an=) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-04-2008 02:23 AM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + + +
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - --BeRiL-- - 08-05-2008 05:16 PM sağol canim süpersin
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-16-2008 08:09 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-16-2008 08:18 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-16-2008 08:29 PM ![]() + +![]() + +![]() + +![]() (Alıntıdır..) Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~paylaşım köşem - küp şeker - 08-16-2008 08:38 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~paylaşım köşem - küp şeker - 08-16-2008 08:41 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-16-2008 08:47 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-16-2008 08:53 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-16-2008 09:22 PM (alıntıdır) + +![]() + +![]() +![]() +
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-16-2008 09:26 PM alıntıdır. + +![]() + +![]() ![]() ![]() +
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-16-2008 10:07 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + +
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-16-2008 10:16 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + +![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-16-2008 10:51 PM alıntıdır.. + + +![]() + + +![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-16-2008 11:33 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-16-2008 11:38 PM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 08-16-2008 11:44 PM Alıntıdır... + + +![]() + + +![]() +
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - erkanpotter - 08-17-2008 04:10 AM p.i. sağol özge Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - emms_granger - 09-08-2008 03:48 AM bir avatar yapmaya çalıştım ama olmadı sanırım imzada yaptım onLarıda ekLicem ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - gülçinim_mehtap - 09-11-2008 01:01 AM Saqol TatLım ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - POnPOn - 09-19-2008 05:53 AM teşekkürler
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - bRcH*ew - 09-19-2008 12:57 PM özgee süper ![]() baya yapmışsın paylaşım xD
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - Harry-Tuba - 09-20-2008 08:18 AM tokiohotelchi demiş kicanım süperler sağol Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 09-23-2008 01:28 AM sağol esracıım çoook güzel yapmışsın..... :::alıntıdır::: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() selimin dizide sölediği şarkının sözü BiLiYoRuM hEr SeFeRiNDe, Bu DuRgUnLuĞuN sEbEbİ Ne bEnİm tEdİrGiNlİğİm iSe… kOrKuYoRuM Ya rEdDeDerSe, aLıŞıLmAk gÜnÜ DeĞiŞiRse O zAmAn hAtIrAlAr İSTANBUL BANA DARRR şEkLiMi DeİŞtİrİyOr GöZlErİn ,, HeRaLDe BU sEnİn FarKIn Aç bE aÇ aÇ Şu gÜzEl AğZıNI,,, sÖyLeYeMeM bU BeNiM tArZım.. Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~+BuraK ÖzçiviT paylaşım köşem - küp şeker - 09-23-2008 01:34 AM ![]() ![]() :::Röportaj::: Selim’in dizi çekimlerinden çıkıp albüm çalışmaları için İst.’a geldiği 2 günü için zorda olsa tanışma ve birkaç soru sormak için konuşma imkanı bulabildim. Öncelikle bu tanışma fırsatını bana verdiği için arkadaşım Emin Yıldızoğlu’na çok teşekkür ederim… Selim’le Kadıköyde bir çay bahçesinde buluştuk. Onunla aynı okulda okumamıza rağmen hiç kunuşma ve tanışma fırsatı bulamamıştım. Bu nedenle dış görünüşü bana şımarık ve havalı yansıdığı için biraz tedirgindim.. Öncelikle şunu belirtmeliyimki ukalalıkla uzaktan yakından hiçbir ilgisi olamayan gayet cana yakın biri… Gelelim konuşmamıza… Bize biraz kendinizden bahseder misiniz? 20/11/1985 Üsküdar doğumluyum.. Marmara Üni. Turizm ve Seyehat İşletmeciliği mezunuyum. Şuanda da Anadolu Üni. Açıköğretim Fakültesi İşletmecilik 4. sınıfı okuyorum. Kısmetse bu sene okul biticek. Peki müzikle ilgili eğitiminiz var mı? Tabi kii.. Boğaziçi Müzik Okulu Türk Sanat Müziği bölümü, Üsküdar Musiki Cemiyeti Müzik için Kompozisyon bölümü ve Avrupa Trio Müzik Okulundan da Jazz Trio eğitimi aldım. Çaldığınız enstürümanlar neler? 6 yaşından beri org çalıyorum. Onun dışında darbuka, gitar, kanun, perkinsyon cihazlarını çalabiliyorum. Bu müzik sevdası nerden geliyor ailede başka müzikle ilgilenen var mı? Ablamın bana küçükken hediye ettiği org sayesinde müziğe merakım başladı. Ailede benden başka müzikle ilgilenen yok. 15 senedir müzikle ilgileniyorum. Asıl mesleğim aranjörlük… Peki dizide oyuncu olmanız nasıl gerçekleşti ve daha önce oynadığınız projeler var mıydı? Daha önce birkaç reklam filminde rol almıştım ama ciddi anlamda ilk projem Baba Ocağıdır. Ben filmin yapımcılarıyla (Mustafa Şevki Doğan) dizinin müzikleri ile ilgili görüşmeye gitmiştim Mustafa ağabey dizide müzisyeni canlandırıcak biri lazım deyince bana kısmet oldu… Dizi çekimleri nasıl gidiyor? Çok yoğun bir tempoyla çalışıyoruz ve eğleniyoruzda.. Bir de bir yandan albümümü yetiştirmek için çalışıyorum anlayacağın zamanla yarışıyorum… Albümünüz ne zaman piyasada olucak?Bir aksilik çıkmazsa Ağustos ayında piyasada olucak. 5 şarkılık single albüm ve ilk klip İstanbul Bana Dar şarkısına gelicek… İnternette şarkılarınıza çok büyük bir ilgi var bunun için ne diyorsunuz? Allah diyorum. (Gülüyor) Çok mutluyum. İnternete bakamıyorum fakat arkadaşlarım söylediler. Sonuçta benim çocukluk hayalim dünyaya kendimi duyurabilmek kim mutlu olmazki böyle bir durumda. Ortada bir albüm yok, klip yok şarkımın o kadar ses getirmesi ve albümümü beklediklerini bilmek beni çok ama çok mutlu etti… Dizide çok beğenildiniz ve adınıza birkaç tane fan sitesi açıldı bile ne hissediyorsunuz?Evet öyleymiş. Dediğim gibi zamanım çok kısıtlı olduğu için internete bakamıyorum ama arkadaşlarım söylediler. Tabiki çok sevindim birz olsun bekliyodum ama bu kadar çabuk ve çok olması beni şaşırttı ve sevindirdi. Ama dış görünüşümden daha çok şarkılarım ve işimle öne çıkmak beni daha çok heyecanlandırıyor.. Umarım albüm satışlarımızda iyi gider mutluluğum iki katına çıkar dediğim gibi çünkü çocukluk hayalim.. ((Bu arada korsana ve mp3’e hayır demeyide ihmal etmiyor)) Peki günlük yaşantınıza gelelim. Selim bir gün boyunca ne yapar?Şuan sadece dizi çekimleri ve albüm çalışmaları başka bir şeye vaktim kalmıyor. Ama Çekimlerden önce arkadaşlarımla vakit geçirirdim. dışarıda dolaşmayı çok sevmiyorum. Biraz evciyim galiba arkadaşlarımın bana oturmaya gelmesi daha rahat hareket etmemiz iyi oluyor. Gelelim en merak edilen sorulardan birine kız arkadaşın var mı? Özel hayatımla ilgili konuşmayı hiç düşünmüyorum… İleride de magazinsel değil iş olarak gündemde olmak istiyorum. “Selim bardan çıkarken şu bayanla görüldü değil, Sezen Aksu’nun o güzel şarkısının aranjörlüğünü Selim Gülgören yapmış” demelerini istiyorum… Gelelim Huylarına… Selim Fenerbahçeli.. Ama deli gibi fanatik bir izleyici değil sadece milli maçlara bakıyor… Selim saçlarına birinin dokunmasından nefret ediyor… Dişlerini fırçalamadan asla uyuyamaz… Aşırı titiz… Yemekten önce ve sonra ellerini yıkamadan rahat edemiyor… Çekimler dışında asla jöle ve sprey kullanmıyor… Yüzünde çekim için makyaj varken çok rahatsız oluyor. Selim çok takıntılı biri… O’nu tanımadan ukala demelerine kızıyor… Ayakkabısına basılmasından ve ayakkabısının kirlenmesinden nefret ediyor… İllaki marka olsun istemiyor, alışverişlerini genelde annesi yapıyor… Home stüdyosuna yeni aranje cihazları almayı alışveriş yapmış sayıyor. Burcu akrep ama burçlara inanmıyor… Sakalsız kalmaktan nefret ediyor… (sakalsız kendisini çirkin ve çocuk gibi hissediyor) Çok duygusal. Yemekten asla vazgeçemiyor. Yemek yerken gözü hiçbir şey görmüyor. Spor yapmadan duramıyor... Bestelerinin hepsinin bir yaşanmışlığı varmış… Yaşanmış olmasa beste anlamsız geliyormuş… Dipnot: Gamzeleri çok tatlı, gülünce gözleri masmavi parlıyor… Dişleri çok bakımlı, saçlarında gerçekten jöle yok, samimi ve cana yakın biri… Zamanı çok az olduğundan bu kadar konuşabildik… Röportaj: Melis Göksu Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - NS. - 09-23-2008 04:32 AM BiLiYoRuM hEr SeFeRiNDe, Bu DuRgUnLuĞuN sEbEbİ Ne bEnİm tEdİrGiNlİğİm iSe… kOrKuYoRuM Ya rEdDeDerSe, aLıŞıLmAk gÜnÜ DeĞiŞiRse O zAmAn hAtIrAlAr İSTANBUL BANA DARRR şEkLiMi DeİŞtİrİyOr GöZlErİn ,, HeRaLDe BU sEnİn FarKIn Aç bE aÇ aÇ Şu gÜzEl AğZıNI,,, sÖyLeYeMeM bU BeNiM tArZım.. her dershane servisine bindiğimde bu çaLıyo nan..bıktım
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - silenzio - 09-29-2008 10:29 AM Bu adam benim ilk erkek arkadaşıma acayip benziyor.Dikkatimi çekti bayağı.Ama benim erkek arkadaşımın gözleri maviyle yeşil arası ilginç bir renkti
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - Emma_niL - 09-29-2008 03:18 PM sağol canim resimLerde biLgiLerde gsL Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - gülçinim_mehtap - 10-03-2008 12:01 AM süpersin kanka devam devam ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - Yağmur*Begüm - 10-04-2008 03:29 AM Teşekkürler çok tatlı çocuk
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - POnPOn - 10-04-2008 08:38 PM herzamanki,gibi süpersin devamm
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - bRcH*ew - 10-04-2008 09:47 PM POnPOn demiş kiherzamanki,gibi süpersin devamm Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - Emma_Nazlı:) - 10-12-2008 04:41 AM Çok tatlı çocukmuş... Bu çocuğu ne zaman görsem aklıma ilk sen geliyon bebişim
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - küp şeker - 10-13-2008 01:53 AM Selim Gülgören'in Albümü ÇIKTI Diziden önce reklam müzikleri ve demo albümlerin aranjesi ile uğraşan Selim Gülgören, şans eseri oyunculuğa adım atmış. “Baba Ocağı” dizisinin yönetmeni Mustafa Şevki Doğan’ın “dizide star oyuncu oynatmak yerine diziden star oyuncu çıkaralım” fikri üzerine, Selim Gülgören bir anda kendisini dizide oyuncu olarak bulmuş. Çok küçük yaşlarda çocuk şarkıları yazarak müziğe adım atan Selim Gülgören’in söz, müzik ve aranjesini kendisinin yaptığı 80’in üzerinde şarkısı var. Sanatçının yeni çıkacak albümü “Baba Ocağı” dizisinde de birkaç defa seslendirdiği “İstanbul Bana Dar” isimli parçası ile aynı adı taşıyor. Müzik albümünde yer alan 8 parçanın söz ve müziği Selim Gülgören’e ait. Parçaların aranjesine ise Mehmethan Ada yardım etmiş. Albümle ilgili hazırlıkların çok kısa bir süre içinde tamamlandığını söyleyen Selim Gülgören, 1.5-2 senedir albümde yer alacak parçalar üzerinde çalıştığını ve hedefinin iyi bir müzisyen olarak tanınmak olduğunu belirtti. Selim Gülgören’in ilk albümünün klibini usta yönetmen Kemal Başbuğ “İstanbul Bana Dar” isimli parçaya çekecek. Albüm, Seyhan Müzik etiketi ile bayramdan sonra raflarda yerini alacak.
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - neSs.Quik - 10-13-2008 01:57 AM Emma_Nazlı:) demiş kiÇok tatlı çocukmuş... aynen vaLLa
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - küp şeker - 10-13-2008 02:09 AM Selim Gülgören'in Kitabı & Ben sensiz neylerim ask kokan sokaklarda ![]() ![]() Ben Sensiz Neylerim Aşk Kokan Sokaklarda" yaşanmış bir aşkın öyküsü. "Yalan mıyız" ise ayrılık acısının şarkısı. Hep gözlerini kaçırdılar birbirlerinden, yakalanma korkusu ve utancıyla. Hasret çekecek kadar tanıdık, selam bile veremeyecek kadar yabancı... Gün geldi çekilen hasret sona erdi. "Her şey zamanında güzel. Gençken yaşanır bu heyecanlar, tadını çıkar oğlum. Gençlik bu, insanın alnından öper gider. Hangi günü görmüşler ki akşam olmamış..." Aşkları notalara döküldü. Yüreklerinin ezgisi sokaklarda yankılandı. Fakat kıskançlık ateşi sardı, gün akşam oldu, büyü bozuldu. Bu nasıl sevda Diyorsun ki elveda Ben sensiz neylerim Aşk kokan sokaklarda Selim'i, Selim'in dünyasında tanımak, 21 yaşında bir gencin duygu dünyasını anlamak isteyenler için. İlk kez bir kitap müziğiyle birlikte okurlara sunuluyor. Kitapla birlikte "Yalan mıyız" ve "Vur Vur Kalbime" isimli iki single hediye ediyoruz. Single çalışmasına katkılarından dolayı Gazanfer Dirlik'e, Tarık Ağansoy'a ve tüm Dirlik Müzik çalışanlarına teşekkür ederiz... 152 sayfa... Not : Kitap 2 Sene Önce Yayınlanmış... Yazar : Selim Gülgören Kitabın Adı : Ben sensiz neylerim ask kokan sokaklarda Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - Yöknur - 10-14-2008 11:25 PM Slm sarkilarin cok guzel kiz arkadasin cok sansli kendisini bu kadar seven brini buldugu icn size omur byu mutluluklr diliyorum umarm ayrilmazsinz her erkek sizin gbi romantik olsa sizi cok seviyorum insallah bende sizin gbi biriyle karsilasirim msjimi okursaniz svinirim cvp beklicem Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - gülçinim_mehtap - 10-14-2008 11:39 PM Emma_Nazlı:) demiş kiÇok tatlı çocukmuş... Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - küp şeker - 10-16-2008 01:08 AM :::ALINTIdır.::: +![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - küp şeker - 10-16-2008 01:12 AM :::ALINTIDIR::: ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - küp şeker - 10-16-2008 01:14 AM ![]() ![]() ] ![]() + +![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - küp şeker - 10-16-2008 01:24 AM :::ALINTIDIR::: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :::ALINTIDIR:: +++![]() +++![]() +++![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - küp şeker - 10-16-2008 01:31 AM Sélim^in Selenadaki rolünden....♥♥♥ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - küp şeker - 10-16-2008 01:41 AM ::ALINTIDIR:: ![]() ![]() ![]() ![]() +++![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - küp şeker - 10-16-2008 01:48 AM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ++ ++![]() ++ ++![]() ++ ++
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - küp şeker - 10-16-2008 02:03 AM :::ALINTIDIR::: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + +![]() + ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - küp şeker - 10-16-2008 02:11 AM ::ALINTIDIR:: ![]() ![]() +++ +++![]() +++ +++![]() ![]() +++![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cvp: ~~SeliM GülgöreN~~ paylaşım köşem - YsmSLm - 10-17-2008 06:10 PM sğl kankii Cvp: SeliM GülgöreN paylaşım köşem^^ - gülçinim_mehtap - 11-21-2008 12:51 AM TeşekkürLer Küp'm
Cvp: SeliM GülgöreN paylaşım köşem^^ - neSs.Quik - 01-26-2009 06:12 PM canıımm süperrsin devam devam
Cvp: SeliM GülgöreN paylaşım köşem^^ - orqaniq cqolata - 01-26-2009 06:19 PM Devam canim çok seviyorum seLim'i (L) Cvp: SeliM GülgöreN paylaşım köşem^^ - Dixie. - 02-05-2009 07:14 PM sağol çok güzeller Cvp: SeliM GülgöreN paylaşım köşem^^ - orqaniq cqolata - 02-14-2009 03:20 AM Bende seLim güLgören'i çok seviyorum... sağoL küp'üm Cvp: SeliM GülgöreN paylaşım köşem^^ - emma_prencess - 07-29-2009 09:43 PM aşkımm benim yaa bu tatlılık kimde var ölürüm ben sana herşeyim :s21 |